Prodaja mesa mesar Anton iz Kamnika

Potrošniku želimo pri dnevnem nakupu kvalitetnega svinjskega mesa olajšati izbiro. Zato smo se na Farmah Ihan - KPM d.o.o.. v sklopu novih predpisov o sledljivosti odločili, da svoje svinjsko meso označimo z blagovno znamko  mesar Anton iz Kamnika.

Farme Ihan - KPM smo vodilna slovenska veriga za prirejo in trženje svinjskega mesa, ki bo kmalu praznovala pol stoletja obstoja. Kot prvo kmetijsko podjetje v Sloveniji smo pridobili standarda ISO 9001 in 14001, s katerima obvladujemo proizvodne postopke in ravnanje z okoljem. Svoje svinjsko meso smo začeli označevati z lastno blagovno znamko, ki kupcem zagotavlja, da uživajo svinjsko meso visoke kakovosti. Na ta način bomo potrošnikom omogočili lažjo izbiro svinjskega mesa znanega porekla in kakovosti, kar v današnjih razmerah postaja vse bolj pogosta zahteva potrošnika. S celovitim obvladovanjem procesa vzreje, zakola in razseka svinjskega mesa, zagotavljamo potrošnikom najvišjo stopnjo varnosti pri vsakodnevnem nakupu živil. S svojim znanjem, zavezanostjo k odličnosti, trajnostnemu razvoju in zaščiti okolja, že tradicionalno zagotavljajo najboljšo izbiro za tiste kupce, ki se zavedajo kako pomembna je zdrava in varna hrana.

Svinjina še zdaleč ne ogroža zdravja, kakor je veljalo nekoč. Z naravno prehrano in skrbno rejo postaja svinjina nepogrešljiv vir beljakovin sodobnega človeka, saj smo se s selekcijo in spremenjenim načinom reje dodobra prilagodili zahtevam potrošnikov. Naši prašiči so daleč od ’umetnega’ saj za njihovo prehrano uporabljamo samo žita in druge naravne surovine. Edina umetnost je v tem, da znamo prisluhniti potrebam živali in jim hranilne snovi ponudimo ob pravem času in v pravih razmerjih
© Farme Ihan d.d., Vse pravice pridržane!
izdelava spletnih strani